Hvalpene bliver født og vokser op inde i huset sammen med os, så de kan vænne sig til alle de daglige lyde og vi kan følge dem på tæt hold.   

De første tre uger er det kun den nærmeste familie der omgås dem, så både hvalpe og tæve har ro. Det er vigtigt for os at hvalpene for den bedste start på livet, de vil derfor i takt med de vokser op komme ud og opleve den store verden.

De vil have forskellige legeredskaber både inde og ude, så de bliver stimuleret både fysisk og mentalt. De vil blive socialiseret i forhold til andre mennesker, børn, hunde og dyr, de vil komme ud og køre bil, ud på træningspladsen og i det hele taget blive socialiseret meget, så de er så godt rustet som muligt til at komme videre ud i den store verden.

Hvalpe fra os bliver udelukkende solgt til folk som har sat sig godt ind i racen og som vil bruge hunden til noget og her er det ligegyldigtigt om det er hyrdning, lydighed, agility, tricks på hyggeplan eller på højt niveau, vigtigst er bare at hunden bliver trænet.                                                

Hvalpene bliver udvalgt til deres skønne nye familier når de er omkring 7 uger, netop for at sikre at hvalpene kommer til de rigtige hjem, hvor deres temperament og arbejdsegenskaber passer til familien.

Overvejer I en hvalp fra os, så skriv meget gerne lidt om jer selv og hvad I kan tilbyde jeres kommende hvalp.

 

Når du køber hvalp hos os for du følgende:

 

  • DKK stambog

  • DKK købsaftale

  • Sundhedstjekket/ Sundhedsbog og har fået chip, ormekur og blevet øjenlyst.

  • 1 vaccine

  • Hvalpepakke med foder og legetøj

  • Halsbånd og line

 

Du kan altid kontakte os for råd/vejledning igennem hele hundens liv.

Quesse Border Collies.  Spejlsgyden 1, 5750 Ringe. Sarah 28494852 Brian 50582577. Mail QuesseDk@gmail.com