Hvalpene bliver født og vokser op inde i huset sammen med os, så de kan vænne sig til alle de daglige lyde og vi kan følge dem på tæt hold.   

De første tre uger er det kun den nærmeste familie der omgås dem, så både hvalpe og tæve har ro. Det er vigtigt for os at hvalpene for den bedste start på livet.

De vil derfor i takt med de vokser op, komme ud og opleve den store verden.

De vil have forskellige legeredskaber både inde og ude, så de bliver stimuleret både fysisk og mentalt. De vil blive socialiseret i forhold til andre mennesker, børn og dyr.

 Inden de flytter hjemmefra vil de have prøvet at køre i bil flere gange, været med på tur diverse steder og være introduceret til små ture i snor.  For os er socialisering meget vigtig, så de er så godt rustet som muligt til at komme videre ud i den store verden.

Hvalpe fra os bliver udelukkende solgt til folk som har sat sig godt ind i racen og  til folk som vil bruge hunden til noget  - her er det ligegyldigt om det er hyrdning, lydighed, agility, tricks på hyggeplan eller på højt niveau, vigtigst er bare at hunden bliver brugt mentalt.                                                

Hvalpene bliver udvalgt til deres skønne nye familier når de er omkring 7 uger,  dette er for at sikre det bedste match mellem kommende ejere og hvalp.

Vi skriver ikke interesserede op før et besøg, hvor vi har set hinanden an og haft mulighed for at følge vores mavefornemmelse. Dette for både vores, jeres og hvalpenes skyld.

Overvejer I en hvalp fra os, så skriv meget gerne lidt om jer selv og hvad I kan tilbyde jeres kommende hvalp, herefter kan vi aftale et besøg.

Vi søger ligeledes løbende kommende udstationeringsfamilier. 

Skriv ved interesse for dette.

Når du køber hvalp hos os for du følgende:

  • DKK stambog

  • DKK købsaftale

  • Sundhedstjekket/ Sundhedsbog og har fået chip, ormekur og blevet øjenlyst.

  • 1 vaccine

  • Hvalpepakke med foder og legetøj

  • Halsbånd og line

Du kan altid kontakte os for råd/vejledning igennem hele hundens liv.

venus hvalp.JPG